ABSK tildelt fem Norgesmesterskap

Postet av Arendal Båtsport Klubb den 15. Jan 2015Tidligere i uken ble det bestemt at den lille båtsportklubben i hjertet av Sørlandet, Arendal Båtsport Klubb, skal arrangere fem Norgesmesterskap for båtsportgrenen rundbane.


Arendalsklubben arrangerte i fjor to norgesmesterskap, henholdsvis i klassene V25 og GT30. Dette må ha falt i god jord hos rundbanegruppens medlemmer som valgte å tildele den lille båtsportklubben alle av årets norgesmesterskap.

– Normalt sett så tildeles en klubb maksimalt to mesterskap. Jeg kan aldri huske at en klubb har blitt tildelt så mange som fem, forteller Nina Dorthea Terjesen, talsperson for Arendal Båtsport Klubb, som var tilstede på møtet i Tønsberg sammen med leder i klubben, Dag Øystein Andersen.

– Vi arrangerte vårt første race som «ny» klubb i fjor så dette føles som en stor tillitserklæring til oss som klubb, sier Andersen som var med å dra Arendal Båtsportklubb opp fra glemselen for knappe to år siden.

Norgesmesterne i Thundercat, Andre Liltved og Kjetil Johansen, gleder seg til å kjøre NM på hjemmebane. – Det hadde vært utrolig moro å kunne ta gull på hjemmebane som regjerende norgesmestere, sier Liltved som selv er bosatt ved Hølen.

Også Sanne Vik fra Arendalsklubben ble Norgesmester i fjor. Det skjedde på hjemmebane i Hølen. Nå håper jenta på å gjenta suksessen. – Det hadde vært utrolig moro å ta nok et NM-gull på hjemmebane, forteller ungjenta som også ble Nordisk mester i GT30 klassen i fjor. – Det er jo litt ekstra gøy å gjøre det godt på hjemmebane når det er så mange kjente som kommer for å heie meg frem.

– Med NM-festen her i september går klubben veldig lyse tider i møte, avslutter Nina Dorthea Terjesen.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.