Nye verv og nye rekorder

Postet av Arendal Båtsport Klubb den 24. Nov 2016

Foto: Kristian J. Vabø

Det har vært spesielt moro å være medlem av Arendal Båtsport Klubb de siste ukene.

Først blir Ole Tobias Næss og Åsmund Næss valgt inn som vara i seksjonstyret, henholdsvis vara ungdomsrepresentant og vara offshore. Så går Leander Knutsen og Ruben Andersen hen og setter nye Norgesrekorder i OSY400 og GT15. Leander med 96,51 kilometeri timen, og Ruben med 70,66 kilometer i timen.

Klubben gratulerer!Flaggbærere under ØIF kamp

Postet av Arendal Båtsport Klubb den 17. Feb 2016

Håndballaget ØIF Arendal ønsker å invitere idrettslag med barn og unge i aldersgruppen 8 - 14 år til deres hjemmekamper som flaggbærere og maskoter. Det å være flaggbærere og maskoter er veldig populært.

Onsdag 16. mars kl 19 Spiller ØIF mot Bodø. Dere må møte tidligere, men det får dere beskjed om senere. Dette er siste kampen i vårsesongen og vi har fått æren av å være flaggbærere. Det kan være både jenter og gutter.

Speaker vil annonsere hvem som er dagens flaggbærere og maskoter. Det vil være mulig for ledsagere å komme ut på banen for å ta bilder når alle er oppstilt. Dette er en flott mulighet for klubben vår til å vise seg frem og promotere sporten.

Barna må gå likt kledd, dere får en fin t-skjorte av klubben som dere skal bruke og som dere får med dere hjem. Vi trenger 12 stk til å være flaggbærere. Dere får gratis adgang sammen med 2 ledsagere.

Dere som har lyst melder dere på til Signe 97565848 eller signeht@online.no innen 1. mars.Lisenskurs Våren 2016

Postet av Arendal Båtsport Klubb den 15. Jan 2016

I vår blir det kun ett lisenskurs i rundbane. Kurset er både for nybegynnere og dere som må fornye lisensen deres.

Kurset går over 2 kvelder: 1. og 15. februar kl. 18.00 – 21.00 på Ertec, Tvedestrand. Du må være med begge kveldene for å få lisens. Har dere spørsmål ring kursholder Jarle Hagane 991 51 087.

Påmelding innen 25. januar til Jarle.