Flaggbærere under ØIF kamp

Postet av Arendal Båtsport Klubb den 17. Feb 2016

Håndballaget ØIF Arendal ønsker å invitere idrettslag med barn og unge i aldersgruppen 8 - 14 år til deres hjemmekamper som flaggbærere og maskoter. Det å være flaggbærere og maskoter er veldig populært.

Onsdag 16. mars kl 19 Spiller ØIF mot Bodø. Dere må møte tidligere, men det får dere beskjed om senere. Dette er siste kampen i vårsesongen og vi har fått æren av å være flaggbærere. Det kan være både jenter og gutter.

Speaker vil annonsere hvem som er dagens flaggbærere og maskoter. Det vil være mulig for ledsagere å komme ut på banen for å ta bilder når alle er oppstilt. Dette er en flott mulighet for klubben vår til å vise seg frem og promotere sporten.

Barna må gå likt kledd, dere får en fin t-skjorte av klubben som dere skal bruke og som dere får med dere hjem. Vi trenger 12 stk til å være flaggbærere. Dere får gratis adgang sammen med 2 ledsagere.

Dere som har lyst melder dere på til Signe 97565848 eller signeht@online.no innen 1. mars.Ole skal bringe OL-fakkelen til Arendal

Postet av Arendal Båtsport Klubb den 21. Des 2015Når OL-fakkelen kommer til Arendal 29. Januar blir det med innslag fra båtsporten. ABSKs egen Ole Næss får nemlig æren av å bære OL-fakkelen i Arendal som en av fire fra Aust-Agder. Siden det er supermorsomt at båtsporten som sommeridrett får være med på vintermoroa, håper vi flest mulig vil finne veien til Arendal denne dagen og heie på Ole og fakkelen!

Eventinfo: https://www.facebook.com/events/451715401690587/Sesongavslutning

Postet av Arendal Båtsport Klubb den 15. Des 2015

bowling.jpg

Sammen med Songe Motorbåtforening har vi hatt sesongavslutning med bowling og pizza. Store. som små fikk testet bowlingkunnskapene sine og enkelt sagt konkluderte vi med at vi får holde oss til båt, nesten alle mann alle.