Båtrace entusiasten Andreas Ove Ugland er død

Postet av Arendal Båtsport Klubb den 8. Mar 2020

Foto:agderposten.no

Det er med stor sorg Arendal Båtsportklubb tidligere denne uken mottok budskapet om at Andreas Ove Ugland dessverre hadde gått bort etter kort tid med sykdom.

Som de fleste av dere vet var han svært delaktig og får mye av æren for at det spektakulære båtracet Norwegian Grand Prix, som Arendal Båtsportklubb arrangert første gang i 1994 og siste gang i 2011.

Nåværende styre, og samtlige personer fra tidligere styrer, ønsker med dette å sende de største kondolanser til familie og venner. Offshoremiljøet kommer til å savne ditt store smil og entusiasme for båt-sporten.

Les også Arendal båtsportklubb`s æresmedlem Roger Einhaug hyllest av Andreas Ugland i agderposten.

Foto:fvn

Foruten å være en vellykket og dyktig forretningsmann, var Andreas Ove kjent som en foregangsmann for motorbåtsport i Norge. Sammen med trottlemann gjennom et par tiår, Jann Hillestad, ble Andreas Ove både verdensmester, flere ganger europamester og satte verdensrekord i fart på Comosjøen.

– Andreas Ove var for meg en enestående person. Inkluderende, vennlig – på alle måter fantastisk. Han var rett og slett offshoremiljøets solstråle, sier Jann Hillestad, som mottok dødsbudskapet med stor sorg lørdag morgen.

Foto: agderposten.no

Sammen vant Ugland og Hillestad VM i 1992 i klasse 3 og VM i langdistanse og 1994. Hvor mange Europamesterskap de har sammen, har Hillestad mistet tellingen på.

Les foruten resten av artikkelen på Agderposten.no

ABSK utøver Daniel Ager-Wick EM gt15 Tyskland

Postet av Arendal Båtsport Klubb den 23. Sep 2019

ABSK utøver Daniel kvalifiserte seg direkte til A-finalen i tidskvalifisering som eneste norske.  Startspor 11. Første start kjørte han seg opp til 9 plass. Andre start kjørte han seg videre opp til 7 plass men fikk en tverr og ble straffet med en runde ekstra. Endte da på 12. De to siste startene endte han til slutt på 11 plass sammenlagt. Det var mye tøff konkurranse og med litt "stang ut" pga bøye og litt knuffing ble det vanskelig og klatre mer.

ABSK ønsker med dette å gratulere Daniel med en flott presentasjon

Grasrota Norsk Tipping

Postet av Arendal Båtsport Klubb den 15. Sep 2019

Arendal båtsportklubb er mottaker av grasrotandelen. Si ifra til din kommisjonær, så støtter du Arendal båtsportklubb når du tipper 🙂 bare oppgi «Arendal båtsportklubb eller nummer: 883862252

Takk Til Predator Powerboats

Postet av Arendal Båtsport Klubb den 9. Jun 2019

Tusen takk til Predator Powerboats for lån av fantastiske fasiliteter til depot for offshore båtene under forrige helgs Arendal Grand Prix :)

Arendal Grand Prix 2019

Postet av Arendal Båtsport Klubb den 20. Mai 2019

Arendal grand prix går i år av stabelen den 31Mai-2 Juni. Arrangementet er gratis for alle! Vi har tilhørighet på redningsselskapet, Havstad, i år som i fjor. Håper vi ses.